Wow en dag.

Hold nu fast en dag...

Det har været en rigtig tur i den følelses mæssige rutsjebane idag, og kl er kun 13.

Jeg startede dagen med at skulle tidligt op, for at kører M afsted på arbejde, og så ellers hjem og morgen hygge med Isabella, inden at hun skulle afleveres i dagplejen. Bagefter så var det en tur ud på arbejdet, hvor jeg i snart 2 måneder har ventet på de ville give mig nogle vagter, de er blevet ved med at skubbe det, og nu er det så endt sådan at de kun kan bruge mig som weekend ansat og faktisk har jeg lige nu kun fået arbejde i 2 sommerferie uger, øv jeg var næsten grædefærdig da jeg gik derfra, for hold nu op altså.

At gå til at skulle have arbejde derude et par gange om ugen, til kun at kunne få 2 uger.

Nå men efter kørte jeg ud, for at hente nogle pakker, bland andet nogle potter til at have kartofler i, det så smart, jeg skal nok lige vise jer dem på et tidspunkt, og så skulle jeg hente Isabellas nye prewalkers sko, det er så søde. Og den sidste pakke var så en gave, som skulle have landet ved min søster, men den er så landet ved mig over 200 km væk fra hende. øhh kan du sige mega træls.

Nå hjemme igen ringer Su. kontoret, kun for at fortælle at de kan ikke tjekke om mit skattekort virker før på tirsdag. Argh altså det har snart taget dem og skat 1 måned... nå men efter et lille brokke opkald til Moar( det altså godt at have moar at brokke sig til ;-) ) ja så fik jeg en mail, om at der var nyt i min patient erstatningssag, og jeg har fået tilkendt en varig men grad på 5%. Jeg er så lykkelig og rundtosset at jeg lige har tudet for vildt. Men samtidig er det så mærkeligt at se på skrift at man har gået rundt med en kæmpe byld, der i værste fald kunne have kostet mig og min datter livet. Det endte så med at jeg mistede halvdelen af underlivet i stedet.

Haha måske er det derfor jeg altid falder over ting, der er uligevægt ;-) nej spøg til side. Ville heller have haft et helt underliv end nogle penge.

Nu er jeg igang med at falde lidt til ro, med en romkugle eller to :-)

Inden længe skal hende her hentes, og så skal vi hygge til far skal hentes. Kan i have en god fredag :-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • mit liv

Synes godt om

Kommentarer