Vores nye cykel....

Endelig blev det min tur, til at eje sådan en flot ladcykel. I kan tro at den har jeg drømt om i meget lang tid. Og så bare tanken om at jeg selv har kunne købe den for mine egne penge :-)

Vi var først ude igår og cykle tur på den, fordi vi har haft gæster fra Fyn på besøg. Isabella har fået sig en rigtig veninde :-)

Men det jeg ville vise jer, var min nye cykel. Jeg skal lige vende mig til at køre på den, da det er noget anderledes end en almindelig cykel, men jeg elsker det, og det gør frøken Isabella også.

 

Den første tur vi tog på, var ikke så lang, for det var bare hen i den lille park, der ligger tæt på hvor vi bor. Men turen var også mest for jeg kunne øve mig i at dreje med cyklen.

Henne i parken holdte vi en lille picnic med frugt og smoothie, men det var først efter vi havde gynget en masse :-)

Det var bare så hyggelig en eftermiddag, og bestemt ikke sidste gang vi gør det, det kan være vi skal lokke far med også. ;-)

Jeg er super godt tilfreds med cyklen, og den lever i den grad op til min forventninger, dog havde sadlen en flænge i den, så her har jeg lige skrevet til www.bollogwinberg.dk at den var ødelagt. S håber vi finder en løsning på det, for det er lidt surt med hul i sadlen nu når den har være så dyr cyklen.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

Isabellasmor
Isabellasmor,
Ja ikke, det er jeg også ganske sikker på 😊
Nikki Lund
Nikki Lund,
Nej, hvor er den bare fin! Den skal i nok blive rigtig glade for 😊
Kram,

http://nikkilund.dk
Nikkilund.dk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229