Vi dovner den.

Hele den her weekend, bliver der ikke lavet andet end at være hjemme.

For sidste weekend var vi jo på Fyn, og det skal vi jo næste weekend også. Der skal vi nemlig fejre sankt hans, med nogle gode venner, og forhåbenligt ser vi nogle flere gode venner i løbet af weekend.

Men i den her weekend, laver vi ingenting, andet end at hygge os herhjemme, og nyde haven. Isabella og jeg er igang med et projekt, hvor vi bygger et hus ud af ispinde, men det er en langsommelig affære, for vi kan kun gøre det når Viktor sover, og han er ikke en der sover lange lure, og slet ikke når det er varmt.

Isabella har ofte brug for at lave ingenting og bare lege i weekenden, hun er gerne ret træt. Så hun får lov at lave lige det hun vil. Og så øver vi stadig potten, hun er blevet ret så sej til det med at sige til, når hun skal tisse, nogle dage er selvfølgelig bedre end andre, men det går bedst herhjemme, og i børnehaven svinger det noget.

I får lige lidt billeder, af dem jeg har lagt op, på min Instagram , i er så velkommen til at følge med derinde også :-) Jeg hedder isabellasmor derinde også :-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229