Tirsdags tanker.

Tirsdag er en rigtig dejlig dag herhjemme, hos os.

For jeg kan nemlig hente børnene tidligt, og vi kan alle 3 være hjemme til middag, det giver altså bare en stemning, som gør hele dagen super dejlig, og jeg er faktisk ret vild med det.

Lige nu har børnene, en rigtig god rytme, vi har virkelig meget rutiner og og struktur herhjemme, og det fungere altså bare rigtig godt.

Jeg kan godt lide at fundere sådan lidt over tingene, og tirsdag er en god dag til dette, for weekenden sidder stadig i en, og man er næsten halvvejs igennem hverdagene.

Vi havde en dejlig familiær weekend, med kandidat fest hos min kusine, dejlig selskab og god mad. og så søndag med fødselsdags fejring af min bror. men det var også en weekend hvor vi brugte 8 timer på transport, med en lang kø lørdag pga en væltet tankvogn, og en søndag pga vejarbejde, så vi var bare smadret søndag aften, da vi endelig landede herhjemme. Men vi fik se rigtig mange mennesker den korte tid vi var hjemme, hvis vi kunne nå det, så var vi nok rundt ved mange flere, men det er slet ikke til, hvis man også skal nyde selskabet ved andre.

Isabella fik også tabt en tand, imens vi var på tur i weekenden, og det fik mig bare til at tænke, hold nu op, min pige bliver bare så stor, og det går nogle gange hurtigere end jeg kan følge med, det er virkelig en fantastisk ting, at hun vokser og udvikler sig, men hold da op, jeg har nogle gange lyst til tiden stod stille, så jeg lige selv kan følge med.

Nu vil jeg hoppe ind og nyde min halve fridag sammen med ungerne, og så kommer der nok flere tirsdag tanker i næste uge.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • mit liv

Synes godt om

Kommentarer