Til Nytår.

Det vi troede, at vi skulle til nytår skal vi ikke alligevel, så nu skal vi være herhjemme igen i år. Og bare holde en stille og rolig aften.

Så derfor vil vi forkæle os selv lidt på Madfronten. Vi har bestilt en Stor sushi menu, for M, kan jo alene spise mega meget. Men så laver vi heller ikke nogen forret eller dessert. og bare spise til vi revner, faktisk behøver vi heller ikke tage pænt tøj på hehe :-)
Men tror dog jeg finder en kjole at have på;-) Isabella får også en kjole på, selvom hun ikke aner hvad der kommer til at foregå.

Vi kommer heller ikke til at gøre noget særligt ud af det for hende. så det med at holde hende oppe længere det duer ikke, for det eneste vi får ud af det er en sur og pylleret pige dagen efter, og lur mig om mor og far her ikke gerne slippe for det ;-)

Vi laver en lille lasagne til hende, da det er hendes ynglingsmad, og så får hun majs og andre grøntsager som hendes aftensmad. Og tro mig hun vil være lykkelig.

Når hun så kommer i seng der ved 19-1930 tiden, så skal vi spise Sushi og se en god film, der kommer faktisk meget godt tv sådan en nytårsaften.

For nogen lyder det måske som en mega kedelig aften, men efter den jul M har haft, og med familiebesøg hele julen, rigtig meget sygdom de sidste 14 dage, så er det faktisk lige det vi har brug for.

Det bare at kunne være kærester, spise lækkert mad, og skåle med hinanden, kysse kl 00. Så er det jo faktisk en ret dejlig aften vi har i vente.

Og hvem ved måske om nogle år, kommer vi igen til at holde de der gode nytårsaftener med vores venner, eller familier. Det kan også være vi har skabt os nogle venskaber herover i Ringkøbing og holder nytår med dem :-) Men for nu er det lige som det skal være.

Jeg håber i alle får en rigtig dejlig aften, lige som det skal være.

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • mit liv

Synes godt om

Kommentarer