Taber håret igen igen

Havde virkelig håber jeg denne her gang, kunne slippe for at tabe håret.

Men det ser det desværre ikke ud til, de sidste par gange jeg har redt håret, og vasket det, ja så er der faldt store totter ned.

Og jeg ved godt det vokser ud igen, for det gjorde det jo sidst, det er bare mega træls, at blive helt tyndhåret, og få lidt bare pletter.

Sidder der nogle derude, og er tvivl om, hvad det er jeg snakker om, så er det hårtab efter en graviditet og fødsel. På grund af den store mængde hormoner man har i kroppen i en graviditet, så kan nogle, det er nemlig ikke alle der gør det, tabe deres hår, når hormoner falder i kroppen, efter man har født.

Sidste gang efter jeg havde født, tabte jeg også håret, faktisk så meget, at jeg til isabellas Barnedåb, havde en kæmpe mæssig blomst i håret, for at dække den bare plet.

Jeg har i forvejen ret høje tændinger, så når man så taber håret mest lige der, ja så er det ikke så fedt, og da det så voksede ud igen, ja så lignede det noget, hvor jeg havde forsøgt at klippe mig selv. Bevares det har jeg da gjort før, men altså ikke lige der :-)

Heldigvis ved jeg at min frisør kan redde mit hår/frisure, sådan at man næsten ikke kan se hvordan det ser ud.


Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229