Sukkerfrie alternativer.

Indeholder tilknyttede links

Reklamelinks.

For snart 14 dage siden, tog jeg et valg om at droppe alt sukker, og så vidt det har været muligt, så har jeg holdt dette. Har jeg kunne erstatte sukker har jeg gjort det. Førhen spiste jeg slik og snacks hver dag, og alt for meget af det.

Nu spiser jeg stadig en lille snack hvor aften, men intet med sukker i, andet end det er naturligt indhold. Frugtsukker for jeg stadig for meget af, den kan jeg simpelthen ikke slippe, men tænker en ting af gangen.

Jeg er utrolig overrasket over de velsmagende alternativer der findes. Jeg har ikke på noget tidspunkt manglet det der sukker, selv mine chips har jeg erstatte med nogle mere fedtfattige chips, og hvor jeg før åd en hel pose kims, spiser jeg nu kun 25 g og er fuldt tilfreds uden lyst til nogle flere.

Jeg er ret stolt af mig selv, og lige nu ret sikker på, at det her skal jeg nok gennemføre. For selv da vi var i djurs sommerland, med alt muligt lækkert, rørte jeg det ikke.

Nu er jeg så lidt spændt på, når vi skal på kærestetur, om jeg kan holde den der også. men hvis der ryger en is eller en dessert ned når vi ude og spise, men jeg kan holde den igen bagefter.

Men helt ærligt så kunne jeg ikke gøre det uden jeg havde nogle sukkerfrie alternativer.

De produkter kan findes her.Easis uden tilsat sukker.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer