sommersko og varme fødder....

Her om sommeren får jeg rigtig nemt vabler under fødderne, og derfor bliver jeg nød til at skifte mellem flere par sandaler om sommeren.

Jeg har de der par, som bare går til alt og mine ynglings sko, men så har jeg også dem som altid kan ligge i en taske og ingenting fylder. Dem der kan rede en rigtig dårlig dag, men som også bare passer til alt.

De dækker ikke meget oven på foden, så man kan faktisk blive ret så brun ;-)

Dem der ikke har gættet det, så taler jeg selvfølgelig om Havaianas sko. Eller slippers som nogle måske kalder dem ( MIG ;-) )
Jeg er vild med at man kan få dem med et lille smykke, så de er lidt fine også :-) Det kan virkelig redde mine fødder. Men hvor enkel er den sorte med strop rundt om hælen ikke også, den vil da bare se super godt ud til en sommerkjole eller et par jeans.
Dem de har til børn, er da bare super søde. Og jeg kunne da godt forestille mig Isabella rende rundt i sådanne et par til næste sommer. Men det er jo også nogle mor sagtens kan have i tasken, når de andre sko ikke kan bruges mere, ellers hvis man er taget hjemmefra i lukkede sko fordi vejret ikke har været godt, og bum så det godt vejr, så det jo godt man lige har et par sandaler ;-)

Og så er der faktisk tilbud på mange af dem :-) og det er jo ikke dårligt..

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229