Som mor er jeg udfordret.

Herhjemme har vi jo to børnehave børn, og vi har to børn, som virkelig udvikler sig, og lære en masse nyt ting.
Dem der har børnehave børn, ved at de kan lære en masse gloser og ting i børnehaven af andre børn, som man som forældre ikke bryder sig om.
Om det er det der er tilfældet ved Viktor aner jeg ikke, men jeg er godt og grundigt udfordret, for den lille bandit har det med at sparke og nogle gange også slå mig, altså hans mor. Det er kun når jeg skal skifte ham med bleen eller tøj. Og han gør det aldrig ved sin far.

Det er virkelig frusterende og noget som jeg undre mig over.
Jeg har afprøvet forskellige ting, men det føles virkelig som om intet hjælpe. Jeg har været den pædagogiske mor, der stille og roligt har fortalt at det kan mor ikke lide, og at det gør ondt, jeg har prøvet at være hård, altså sagt med en tone og en talemåde hvor der godt kunne være som skæld ud. Jeg har været gået fra situationen og Morten har taget over, men næste gang det så er mig, så er det samme problem igen.
Lige nu trænger jeg virkelig til en pause fra den der lillemand på puslebordet, og så Morten tager den. Men det er træls for jeg elsker normalt den der stund, fordi man har så god en kontakt med barnet der.

Er der nogle af jer andre mødre eller fædre der har oplevet det, og hvor det kun er den ene forældre der får sådan en tur.

En del af mig, føler jo at jeg gør noget helt forkert, og fejler på en eller anden måde. Og det er bare en mega træls følelse at sidde med.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

Stina Bjerge Jørgensen
,
Kære Lisbeth
Vi har oplevet nøjagtigt det samme. Jeg endte med at måtte sig: 'så må du jo gå rundt og få en rød numse', for det vidste jeg, at han selvfølgelig ikke kunne lide. Jeg kan ikke umiddelbart huske, om der var noget sådan endegyldigt eller helt konkret der virkede, så jeg kan kun trøste dig med, at det går over. Det lyder som en god ide, at flytte dig lidt fra den konflikt. Ikke så det bliver en trussel, at 'far kommer og skifter ble', men så det ikke ender med så stor frustration for jer begge hver gang. En anden pædagogisk tilgang kan også være, at lave lidt sjov med det. 'Hov, du har da noget spjæt i de ben idag' og så give ham en 'cykletur' med benene. Så du prøver at stimulere de bevægelser der kommer når man sparker. Håber, det giver mening 😊 Og håber snart, den fase er ovre, for det SÅ hårdt!
Isabellasmor
Isabellasmor,
Tak for din besked, så dejligt man ikke står alene😊🙈 jeg tror vi prøver at fjerne mig lidt fra situationen, og ellers prøve at gør som du skrive, lede de ben hen på noget andet end at sparke mor. Tak😁
nouw.com/isabellasmor