Skriveblokade

Inde i mit hoved, har jeg altid en hel masse tanker, ting jeg vil have skrevet til et blog indlæg, men af en eller andet årsag, så har jeg været helt blank, hver gang jeg satte mig ved tastaturet. Det har været så svært at få skrevet det jeg ville, eller få ideer til blogindlæg. Og jeg har for starten af jo valgt, at havde jeg ikke noget at fortælle jer, ja så kommer der altså ikke noget blogindlæg, bare for at der skal være noget.

Jeg har måske starte jeg ved ikke hvor mange blogindlæg, men så er jeg bare ikke kommet videre, for så er der en der vågnet, en der har brug for mor, eller også mor så træt, at sofaen har trukket lidt for meget.

Jeg har virkelig haft, eller har stadig en periode hvor jeg bare er træt, det har været svært for mig at komme op i gear, ja selv min kur er gået helt i stå, og jeg har desværre taget nogle kiloer på igen, og det er nok der mit problem ligger med min energi, nemlig at maden og motionen er røget helt væk. Lige nu forsøger jeg at få den frem igen, og satser på at det bliver meget nemmere, jo bedre vejret bliver.

Det varme vejr vi har lige her i påsken, er helt sikkert med til at give en masse god energi, og jeg er vild med det, det er lige det jeg har savnet. at mærke solen og varme fylde kroppen med energi. Og jeg håber virkelig at det bliver ved, at det kommer til at fylde min krop med energi.

Men nu idag, har jeg lysten til at skrive, til at arbejde med bloggen, får den til at blive hvad den har mulighed for at være. Nemlig min blog, en ganske dejlig blog, som har eksisteret i hele 5 år nu.

I min lille skrive stilhed, er der nemlig sket en hel del, og det kommer jeg til at dele på bloggen, her de næste mange dage. I skal da have del i Isabellas fødselsdag, Flexa copenhagens fødselsdag, tøsetur til københavn, påske og altså muligt andet


Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • mit liv

Synes godt om

Kommentarer