Siden sidst.

Puha, så ramte den dårlig samvittighed og savnet mig.

Bloggen har været forsømt igen igen, ja det er faktisk ikke i orden, men ved i hvad, nogle gange er der bare ting i livet som er vigtigere, eller et toilet der mangler dagens besøg ;-) Men vigtigst min lille dame har holdt ferie, og jeg har forsøgt på bedste vis at give hende en god ferie.

Måtte dog desværre have hjælp i denne uge, da jeg blev ramt af en frygtelig omgang forstoppelse, røg en tur på fødegangen, og derefter til behandling på barselgangen. Jeg siger jer, de smerter jeg havde, av for den lede, de var ikke sjove.

Kan godt være man siger graviditet ikke er en sygdom, men tror bestemt heller ikke det er sundt at brække sig hver eneste dag, få smertestillende, lavement( jep den har jeg allerede prøvet)

Min søde mor ar været her i 3 dage, og hjulpet mig tilbage på sporet, og heldigvis har vi med mad kunne få gang i maven igen, og jeg er atter ved at have kontrol over kvalmen.

Selvfølgelig har alt ikke været slemt i Isabellas ferie, vi har da også været en tur i Viborg og nyde campinglivet, det var hun vildt glad for, og kan helt sikkert anbefales. Ellers har vi været hjemme og lege, se film og hygge os.

Alt imens Isabellasfar har knoklet på arbejdet, det er deres højsæson lige nu, så vi ser ham ikke voldsomt meget for tiden, men det kommer igen, og når bebsen endelig melder sin ankomst så har mere fri.

Har jeg overhovedet fortalt hvad vi venter os, denne her gang, det tror jeg da ikke. Men vi skal have en lille dreng :-)

Efter jeg har fået dette at vide, så er jeg begyndt at glæde mig. Nu skal vi bare finde et navn til ham.

Det var lige en hurtig opdatering, og så vil jeg ellers i gang med nogle flere indlæg, har jo masser af ideer i hovedet.

I får lige nogle billeder fra de sidste uger :-)
Den Hytte vi boede i, eller i følge isabella vores legehus.
Vandleg om sommeren, er det bedste.
Olsenbanden udstilling i Viborg.
Viborg domkirke.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229