Savner et juletræ.

Der er pyntet op til jule herhjemme, eller det vil sige ja jeg har hængt lidt julepynt op hist og pist, men der er slet ikke så meget som sidste år.

Og så mangler der altså en stor ting, som normalt får mig i virkelig godt julehumør, og det er nemlig et juletræ. Det er altså ikke det samme når der ikke er noget juletræ.

Vi har ikke et træ i år, fordi vi ikke skal holde julen her, så derfor er det sparet væk, MEN det er altså sidste år vi gør det sådan. Så må vi have et lille træ, som der kan hænge en smule pynt på.

Ulempe ved at bo langt væk fra hele sin familie, og omgangskreds er at vi nok aldrig kommer til at holde jul hjemme hos os selv, med mindre vi får noget større og bo i, hvor der også er plads til sovende gæster.

Det tætteste vi kommer på at holde jul herhjemme, var nok som sidste år, hvor min familie kom i sommerhus herover. Og det er så dejligt når det gør det, men det kan man jo ikke ligefrem forlange hvert år, for det er jo ikke billigt.

Men til næste år, så kommer der altså et juletræ op, som vi kan få lidt julepynt på, samt lidt lyskæder.

Sådan så mit juletræ ud sidste år :-)
Mit juletræ er måske tøset, og heldigvis for mig, så er M ligeglad med træet, bare jeg selv sørger for alt, og sidste år gav det lidt sved på panden, da juletræet var lidt skævt, så det var lidt en kamp at få det til at stå nogenlunde lige.

Hvert år køber jeg en ny julekugle, (medmindre jeg falder over mange flotte) Men i år har jeg fundet en flot lilla kugle, og en plast stjerne hos den lokale blomsterbutik, elsker juledekorationer, og især sådan en butik som afrodite blomster her i ringkøbing.

Jeg håber den sidste snert af julestemning kommer, når jeg lander på Fyn for at holde jul, og ser deres juletræ.

Hvordan ser jeres juletræ ud? Vis mig det gerne i kommentar feltet, eller tag mig inde på Instagram med #isabellasmorjul

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • JULEN

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229