Puff der forsvandt formiddagen.

Efter en uges tid, hvor mails og andet med bloggen er kommet i sidste række, så var der en masse der skulle klares her til formiddag.

Tænkt der er så meget der kan hobe sig op, bare fordi man fjerner fokus et par dage. Jeg har den sidste uge bare været MOR og puslet om Isabella, for øv hvor har hun været skidt. Men i lørdags var hun frisk igen, og det var heldigt for vi skulle afsted til Fyn, hvor vi skulle fejre min Morfars 80 års fødselsdag.

Rigtig dejlig fødselsdag på den grimme ælling inde i Odense. Vi fik nogle hyggelige og dejlige timer sammen med Familien. Faktisk fik jeg slet ikke taget et eneste billede, hvilket jeg er ærgerlig over idag.

Vi valgte at blive til igår Mandag, da det var lidt meget så at skulle køre hele vejen hjem samme dag, så vi kom hjem sent igår aftes.

Isabella blev sendt afsted til morges i dagpleje, hvor jeg fandt ud af de skulle i legestue til fastelavn, og vi havde så ikke fået besked af dette, så hun må afsted uden kostume, men det fungere hvis okay, for de andre børn ville ikke have deres kostume på ;-) Er spændt på at høre hvad hun har sagt til det hele :-)

De timer hvor Isabella er afsted, får jeg brugt fornuftigt med at få besvaret mails, tjekket jobbaser, og skrevet lidt. Og så er der også røget en kop varm kakao og lidt chokolade ned ;-)

 

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229