Parterapi.

Lige for tiden, sker der en helt masse herhjemme, og faktisk så sker der ikke ret meget. Vi kører rundt i hverdags rillen, som rigtig mange forældre gør.

Men i stedet for at give op og ikke ville forholdet/ familien mere, så har vi taget et tilbud i brug, som vores kommune kører med. Vi kan nemlig få gratis parterapi, og det har vi sagt ja til, og vi har faktisk været afsted 2 gange nu, og jeg er så glad for vi gør det, for efter snart 16 år, 2 børn og alt det imellem, ja så er det sku godt at få vendt tingene med en som er passiv over for os.

Vi er jo selvfølgelig også afsted fordi vi herhjemme lige nu, går igennem en svær periode med M´s depression, og for mig at se hjælper det mig at få sat andre ord på tingene end os der bare råber, skriger eller snakker med hinanden og af hinanden.

Jeg har lært nogle ting om mig selv, som jeg virkelig er forbavset over, men jeg har også fået sat ord på nogle ting, som jeg har gået og kæmpet med. Og M får også gjort det samme, og jeg tror at med fælles hjælp, så bliver vi enormt stærke sammen igen.

Som forældre og især småbørns forældre bliver man kørt helt derud, hvor man kan stå og kigge i spejlet og på hinanden og tænke hvem fanden er du.

M og jeg giver ikke op, og har med hjælp fra terapeuten fundet ud af, at vi skal have meget struktur ind i vores familie, der skal lægges nogle regler for hvordan vi er en familie, vi skal ikke prøve at få vores partner med på den slags familie man er vokset op med, for det er ikke den familie vi er længere.

Vi skal finde vores egen vej og måde at opdrage vores børn på.

Lige nu føler jeg at der er en vej fremad, en vej hvor vi kan være en kernefamilie og skabe en sund og kærlig familie med vores børn.

Jeg tror faktisk, at rigtig mange, hvis ikke alle par kunne have godt af at tage i parterapi, det er sku godt at få at vide at det din partner gør, hans måde at gøre tingene på, det er ikke forkert, det er ikke din måde der kun er den rigtige, i gør begge det rigtige, der er ikke nogen forkerte måde at gøre tingene på.

At få det at vide, det var rigtig sundt for mig, og på bare de her to gange, har jeg lært meget om mig selv, og hvad jeg skal arbejde med. For ved i hvad, jeg er sku ikke altid nem at leve med ;-) Hvem havde dog regnet med den ;-)

Og så er det med små børn jo en fase, vi skal igennem, og vi skal nok komme igennem det.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229