Overraskelse til Kæresten.

I lidt over en uge, har jeg haft planlagt denne overraskelse, til min kære kæreste. Det er ret spontant, og ikke noget vi har snakket om, faktisk havde vi kun snakket om, at vi skulle ud og spise, hvis børnene kunne få en overnatning hos mormor og morfar, og det kunne de jo heldigvis.

Så her til formiddag, fik Morten at vide at vi skulle pakke alle tingene, vi har nemlig boet ved hans forældre de sidste par dage, for vi kom ikke tilbage hertil for at sove. Og så kørte vi ud og aflevere begge unger ved mine forældre.

Han vidste ikke hvor vi skulle hen, før vi landede, til dette idylliske sted, hvor vi skal overnatte i nat. Jeg valgte for at holde ham helt hen i uvisheden, at jeg kørte bilen, men selvfølgelig kunne han ikke dyd sig for at tage gps, og finde ud af hvor vi skulle.

Jeg har valgt at vi skulle have en overnatning, på det romantiske Hvedholm Slot, selve det at det er på et slot, er jo nok mest for mig, altså jeg satser og håber på, at vi får sådan en himmelseng eller en af de smukke lyserøde værelser.

Jeg håber vi får nogle hyggelige timer, med fokus på ham og jeg, det er ihvertfald et lille afbræk i min kærestes travle sommer, og jeg skal nok dele lidt mere fra vores tur, efterhånden som vi oplever slottet.

Men nu står den på kvalitetstid med min bedre halvdel.

Billede af Hvedholm slot

#slotsophold #kærestetid #slot #hvedholmslot

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer