Opskrift: Tigerejer i citronsauce.

Årh jeg sidder virkelig, og tænker vi snart skal have denne lækre ret igen.

Den er så lækker og let at lave. måske til en dateaften hjemme med M.

Den er så god, at jeg lige vil dele den med jer en gang til :-)



Ingredienser:

200 g Tigerrejer.

1 tsk hvidløgspulver ell. 2 fed

1/2 dl citronsaft

125 g smør

1 pakke frisk pasta

salt og peber

Frisk persille.

Sådan gør du:

Start med at pil skallerne af rejerne, hiv forsigtigt i halen, og træk den af rejen, fjern derefter resten af den skal, der ikke er blevet trukket af. Rens rejen, for tarmen, den er bestemt ikke rar at spise.



Smelt smørret på panden, jeg brugte en sautepande (har lige fået den, og jeg er vild med den) Kom hvidløg i smørret, og hæld citronen i, nu kan jeg godt lide det syrligt, er man ikke så vild med det, kan man udlade lidt citron, men det står sig godt til rejerne.

Kom rejerne på panden, og svits dem et par minutter, rejerne er færdig når de er lyserøde.



Hæld den kogte pasta i en dyb skål, og hæld saucen med rejerne over. Servere den med frisk persille drysset over.



bon appetit ;-)

Det er så lækkert, får helt lyst til det igen.

 

#mad #opskrift #pasta #tigerrejer

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer