Opskrift: Jordbærtærte.

En af mine sommerfavoritter og spise, er helt klart jordbærtærten, den er virkelig bare sommer for mig og smager dejligt og syndigt. Men den behøver jo faktisk ikke at være syndig, og efter jeg havde lavet den virkelig gode rabarbertærte, blev jeg enig med mig selv om, at jeg ville give mig i kast med en jordbærtærte, og det er der kommer denne skønne opskrift ud af.

Ingredienser:

300g dadler

200g Mandelmel

0,5 tsk vaniljepulver

2-3 tsk Mandelessens

2 tsk bagepulver

3 spsk Kokosolie

200g mørk easis Chokolade.

1 bakke jordbær

Sådan gør man:

Start med at pille stenene ud af de friske dadler, blend dem så med stavblender, kom mandelmel, kokosolie i, og blend det sammen igen. Kom æg, bagepulver, vaniljepulver og mandelessens i, og blend det godt sammen til en ensartet masse. Kom den i en smurt form og bag den 180 grader i cirka 30 minutter.

Når kagen er færdig køles den af, og der smeltes chokolade, til at komme på den afkølet kage.

Imens den bager, kan i lave en kagecreme, der kan smøres på den .

Kagecreme Ingredienser:

2 æggeblommer

1 helt æg

4 dl mælk

2-3 tsk perfect strøs fra easis.

4 tsk mel.

0,5 vaniljepulver.

Kom æggeblommer og ægget i sammen med strø og pisk det sammen over middelhøj varme, kom mælken i lidt af gangen, og pisk det sammen, herefter kommes melen i, lad det komme op og koge under piskning hele tiden, når cremen bliver tyk, skal den hurtig tages af, og vaniljepulver hældes i og sættes herefter på køl, med film helt tæt på cremen, så der ikke kommer skind på kagecremen.

Kom den afkølede kagecreme ovenpå tærten, og skær jordbær ud i skiver og kom dem på, og nu er kage klar til at blive spist.


#opskrift #opskrifter #food #recipe #mad #kage #dessert #sommer #bage

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer