Opskrift: Grønne Hytteost pandekager. Gode til frokost.

Forleden fik i jo opskriften på hytteost pandekager , som smager sødt, nu får i opskriften på nogle du kan bruge til frokost eller aftensmad, med lækre grøntsager til, og som jeg har gjort her laks, avocado, broccoli, squash og forårsløg

Det er en nem og lækker frokost, og så er det en frokost du kan lave på forhånd. så du nemt kan have den med på arbejde.

Opskriften kan gøre glutenfrie, ved at bruge glutenfrie havregryn.

2 pers.

Ingredienser:

100 g hytteost

2 æg

1/2 dl mandelmælk

2 dl havregryn ( jeg brugte glutenfrie)

1 knivspids salt

2 håndfulde frisk spinat.


Sådan gør man:

Bland alle ingredienserne i en skål, og blend det sammen med din stavblender, til man får en fin dej. der må ikke være hel stykker af spinat, hvis der er det, skal det blendes mere.

Kom det fedtstof på stegepanden, du bruger og kom dejen på, spred den ud med skeen, så du får en god str. pandekage.

Jeg fik 5 stk ud af det.

Ovenpå mine pandehager, har jeg brugt, røget laks, avocado, broccoli, Squash skåret i strimler og forårsløg.

Det er en rigtig lækker frokost, som mætter godt.


#opskrift #mad #frokost #madpakker #sundmad #hytteost #mandelmælk #pandekager #nemmad

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer