Opskrift: Glutenfrie Frikadeller med mandelmælk

Forleden dag, fik jeg sådan en lyst til en rigtig god frikadelle, men jeg havde ikke lyst til at lave dem som normalt med hvedemel og alm mælk, fordi de har jeg ikke ret meget af i min kost mere. Så jeg lagde hovedet i blød og tænkte hvordan jeg lige kunne gøre det. Og det kom der denne her opskrift ud af. Og de er bestemt børnevenlige, for Isabella spiste da 5 stk til aftensmaden, og min lille ikke kødspisende dreng, fik da spist næsten en hel( og som mor til en dreng der næsten ikke spiser kød, så er det stort)

Og med de finhakket gulerødder og løg får man nogle gode grøntsager i ungerne.

Men nu hvor den smagte så godt, så skal i da også have opskriften på disse lækre glutenfrie frikadeller med mandelmælk.

Ingredienser:

450g svinekød

1 løg ( jeg brugte rødløg, det det var hvad jeg havde)

3 små gulerødder

2 æg

1/2 mandelmælk

2 dl havregryn (glutenfrie) du kan sagtens bruge alm havregryn.

salt og peber.


Sådan gør man:

Brug en mellemstor skål, hvor du kommer kødet ned i, sammen med æg, havregryn, mandelmælk og salt og peber, røg det godt sammen, farsen skal være god smidig og hænge sammen.

Finhak løg og gulerødder, jeg brugte en minihakker, som får det rigtig fint, og rør det sammen med farsen.

Tag en spiseske, og fugt skeen, form herefter en frikadelle med din hånd og skeen, læg dem på en stegepande og steg dem i det fedtstof du normalt bruger.

Herefter er de klar til spisning.

Vi spiste dem sammen med en spidskålssalat med granatæble og æble.

Velbekomme.

#opskrift #glutenfri #frikadeller #mad #sundmad

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229