Opskrift: Blomkålsrisotto.

Her til aften skulle vi have sådan et lækkert stykke kylling overlår, med bagte hokkaido græskar til, manden herhjemme ville gerne vil blomkål til aften, men synes bare ved det var mega kedeligt med kogt blomkål til, så derfor lavede jeg en risotto ud af det.

Og den smagte faktisk ret godt, så tænkte jeg lige vil dele opskriften med jer.

Ingredienser:

1/2 blomkål

3 dl vand

1,5 dl hvidvin

3 spsk creme fraiche

2 spsk ricotta

1 skalotteløg

1 fed hvidløg

Salt

Peber

Sådan gør man:

Hak blomkålen i små stykker, kom dem i en pande eller sautepande, og hæld vandet over, og giv dem et stille opkog, de må ikke blive alt for bløde.
Efter et opkog, hæld vandet fra, og kog blomkålsrisene i en si eller skål.
Herefter svitser man hakket hvidløg og løg og hælder blomkålen tilbage i, og tilsætter hvidvinen, lad den simre lidt med hvidvinen inden creme fraichen tilsættes, og til sidst ricottaen.
Det smages til med salt og peber.


Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer