Nyt gulv ell. tæppe???

Sponsoreret.

For ikke så lang tid siden, fik vi et opkald fra vores lejere. De havde haft et uheld med brændeovnen, og det var resulteret i at glaspladsen ved ovnen var smadret i atomer, samt havde brændt hul i vores hul flere steder.

Så her skulle vi så til at finde ud af hvad skal vi så.

Man får lige pludselig nogle nye muligheder, om det skal være nye gulve, tæpper, eller både tæpper og gulve. At putte et nyt tæppe på, var for os ikke den rigtig mulighed.

Så der kommer et nyt gulv på i stedet for, og er også den bedste løsning i sidste ende.

Det gulv vi havde før, var sådan et rødbrunt gulv men det passede faktisk ikke til resten af husets gulve, så vi skal have noget der passer denne her gang.

Her kan man finde billige tæpper og gulve

Det bliver da fint nok, at skulle have et nyt gulv på, men det er jo som sådan ikke noget vi selv får glæde af.

Herhjemme i vores eget hjem, der ville det være lækkert med nogle nye tæpper. Bland andet mangler vi et til Viktors værelse, men der går lidt tid inden han skal bruge det, så vi har tid til at finde det rigtige.

Lige nu har vi ikke noget tæppe under spisebordet, det har vi haft før hen, men Isabella svinede sådan, at vi fjernede det, men årh hvor jeg savner det, for man fryser faktisk lidt om fødderne, når vi sidder og spiser. Så det kunne være rart med et nyt dertil, men vi aner jo ikke om han den lille gut, vi har fået herhjemme griser lige så meget, og så må vi da helt sikkert heller vente, hvis han gør det.


Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229