Nul sutter, og mor sover alligevel.

Altså det kan godt være at dette indlæg, måske kommer til at virke som pral. Og ved i hvad det er det sgu også, for jeg er så stolt og virkelig forunderet, over at min store dreng.

Han har taget fusen på sine forældre, og især hans mor, jeg var så dybt overbevist om, at den dag vi skulle fjerne sutterne fra Viktor, så ville det blive en kamp, og jeg slet ikke ville sove.

så da Morten den ene aften for små fjorten dage siden, sagde at nu synes han vi skulle til at fjerne sutte, fordi han altså synes han kunne se det på hans tænder, og ja det kunne man lidt. Men endnu vigtigere det påvirkende hans sprog rigtig meget, som vi jo først nu har lagt mærke til.

Men vi gjorde det, kørte hårdt på og sagde ingen sutter når man er vågen, men kun når man skal sove, og det gik faktisk overraskende godt, Viktor kom godt nok og spurgte efter en "suger" ( sut) men når vi sagde at det var kun når man skulle sove, så enten acceptere han det, eller også prøvede han lige om han så måtte få en masse sutter, og da der også her blev sagt nej, så accepteret han det.

Da det havde kørt rigtig godt i lidt over en uge, ja så synes Morten, at nu skulle den væk om natten, og jeg tænkte " ha ha ja den er god med dig, det er ikke dig der har natten" Og synes virkelig ikke jeg havde lyst til at miste min nattesøvn, eller for den sags skyld at putningen skulle tage længere tid, for puha det er altså i forvejen en hård nød at knække.

Men som jeg næsten altså gør, så går jeg jo med på den og tænker okay så prøver vi.

Og første aften, ja så spurgte Viktor efter sin Suger, og da han fik et nej, var han bare sådan nå okay agtigt, og jeg tænkte ja ja, grædeturen kommer snart, men den kom slet ikke, han var en lille smule længere om at falde i søvn, fordi kæften ikke stod stille på knægten, og ja lige der savnede jeg den der mute prop, men nu hvor vi er på 3 dagen uden nogen som helst sutter, så er det bare virkelig vildt.

Der var lidt i nat, men ikke mere, end at han kunne trøstes med sin bamse, og sov hurtigt.

Og jeg sidder faktisk nu, helt mundlam over hvor god han har været og stadig er, der kommer sikkert flere gange han spørger efter den, men tror vi sagtens kan klare det.

Men ved i hvad, hvor er det vildt hvad den sut har gjort ved hans sprog, for bare 14 dage uden sut i dagtimerne og 3 dage helt uden sut, så er han bare begyndt at tale tydeligere, og vi forstår ham bedre, og det synes jeg er vildt, selv han dagplejer har kommenteret på, at hans sprog er blevet bedre. Det er også bare dejligt, at hans dagplejer har været med på den, med ingen sut, det gør det altså bare meget nemmere.

Men hold nu op, han føles bare stor nu, inden længe er han også børnehavebarn. Årh får lidt ondt i maven nu.

#børn #nulsutter #mor

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • Viktor

Synes godt om

Kommentarer

Tina Hjære Jakobsen
,
Hvor er han bare sej, og ja det er mor og far også, for det kan være hårdt at være standhaftige så godt gået alle tre🤗💞
Isabellasmor
Isabellasmor,
Ja men det er gået så meget bedre end regnet med
nouw.com/isabellasmor