Nu er det tiden at skrive ønskesedler. Hvad ønsker du???

Reklame.
Her de sidste par uger, har jeg stillet dette spørgsmål til min familie, ret så mange gange, forsøger nemlig at være i god tid med julegaverne, sådan et de her eksamener ikke kommer i vejen for julegaveindkøb, måske burde det være omvendt, men jeg freaking elsker at købe julegaver, og pynte dem fint, så det bliver en lækker gave at forære væk.

Nå men derfor har jeg sagt hvad ønsker du dig en hel del gange, men det betyder jo også at der kommer nogle hvad ønsker du dig retur.

og i følge Morten, er jeg ikke nem at købe gaver til, og jeg forstår ham faktisk ikke, for jeg synes selv at jeg tit, faktisk ret ti fortæller hvad jeg ønsker mig, og han ender altid med at købe noget jeg er glad for. Så der er altså ingen problemer hvis du spørger mig.

Men i år har jeg faktisk et særligt ønske, som er specifikt til Morten og ungerne, om jeg så ender med at få det, ja det er jo helt op til dem, kan jo altid bare købe det selv, men det betyder mere, når det er fra dem.

Men i sommers, mistede jeg på ikke engang en uge 2 ringe, der betød rigtig meget for mig, den ene ring købte jeg da jeg var blevet færdig som salgsassistent, og den anden ring købte jeg da jeg fik Isabella.

Så derfor ønsker jeg, mig en ny ring, en der vil betyde en del for mig, som de gør.

Men en ting som jeg virkelig gerne vil eje, det er en lidt længere kæde, end mine bogstavtags fra Jane Kønig, elsker den halskæde, den betyder virkelig så meget for mig, men det jeg ønsker mig nu, er en perle i en rosaforgyldt halskæde.

Jeg er vild forelsket i denne halskæde, og håber virkelig jeg snart kan tage den på, til en fin kjole, med håret sat og på vej på en date med min søde mand.

Men i realiteten så vil jeg jo blive glad for hvad som helst de kommer med, og det kommer til at lyde, som en total kliche, men det er jo tanken der tæller, også er jeg jo mor, med stort M, er bare det at det kommer frem dem, er jo nok.

#janekoenig #smykker #julegaver #julegave #juleønsker #hakskæder #nametags #smykke

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

disa svensson
,
Hej!
Julklappstips från en fattig student <3
Jag handlar från butiker via: www.refunder.se/b/Spara50
Dessa är mina favoritbutiker

Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

Lyko:
https://referme.to/9vACAmo

Members: https://members.com/se/tipsa/m1401355?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=m1401355