Min test af stofbleer.

Det er min helt egen mening om nogle af de forskellige stofbleer vi har prøver herhjemme.

Med et stort gylpebarn herhjemme, så er en stofble blevet mit faste accessories.

Kig bare på det her billede, jeg lige fik M, til at tage af Viktor og jeg. Hvad hænger lige så fint på min skulder, det gør selvfølgelig en stofble, havde helt glemt den var der, fordi jeg er så vant til at have dem på.

Jeg har 3 forskellige mærker jeg har prøvet, udover de billige stofbleer, men kan købe i babysam eller føtex. Men dem bruger jeg kun på puslepuden.

Soft Gallery. (den på skulderen) Den er den bedst sugende, da den er i tykkere kvalitet end de andre 2, dog er den ikke så blød. Men til de store gylpeture, er det helt klart den bedste at have med. Der er 3 i en pakke

Billedresultat for soft gallery stofbleer

Konges sløjd. Det er uden tvivl, den blødeste stofble, jeg har haft imellem hængerne, og den bruger jeg gerne i liften, vuggen, der hvor han skal sove, og der lige kan komme en gylpeklat. Den suger okay, men er ikke den tykkeste. Kunne sagtens have flere af dem, da de er så bløde. Der er 3 i en pakke.

Stofbleer

Sebra. De her stofbleer, er også rigtig bløde, ikke så tykke. Men store stofbleer, hvor der kan være mange gylpeklatter på sådan en ;-) Den suger også okay. Der er 4 stk i en pakke.

Sebra stofbleer, Farm boy

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229