Måske klar til jul.

Nå jeg håber vi er ved at være lidt klar til julen, ungerne er stadig snottet og hoster, men ellers er vi på vej til at være ovenpå, og så håber jeg bare vi alle er friske til julen.

Hjemmet er pyntet, der er bagt småkager og der er lavet konfekt ( det snart væk igen ;-) ) og hvis alle man så kan holde sig forholdvis friske, så skulle vi nok kunne klare julen. Men om vi bliver dårlige af for meget julemad, det må tiden vise. ;-)

I nat har jeg endelig fået lidt sammenhængende søvn, vi har nemlig en lille søvnbandit herhjemme i øjeblikket, viktor vil helst sove hos mor, siddende op i gyngestolen. Det er ikke så behageligt for mor, og slet ikke hele natten, men i nat fik jeg endelig lidt søvn i min seng. Og det lærer man virkelig at sætte pris på, når man ikke får lov til det.

Idag har været blanding af en praksis gris dag, og parforholds dag. Ungerne får lov at være lidt længere afsted idag, så M lige kan få ro til at være klar når de kommer hjem, samt få orden på diverse ting herhjemme.

Men når de så kommer hjem, så skal vi dekorere Julehjerter (småkager) hvor nogle af dem skal bruges til gave, og andre skal smovses af os.


Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • JULEN

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229