Manden er dæleme god til at lyve......

I lørdags havde vi jo planlagt, at vi skulle en tur til silkeborg for at kigge på biler, fordi jeg havde brug for en lille konebil, til når jeg skal i praktik. Og da den bil vi oprindeligt havde fundet her i ringkøbing, var solgt til anden siden, og vi derimod igen var for sent ude, ja så var det da til silkeborg jeg regnede med vi skulle til.

Vi havde arrangeret pasning ved vores og børnenes venner, Og ungerne glædede sig til en dag med maser af leg.

Hvad jeg så vidste, var at morten snød mig så det bragede, har har simpelthen taget fusen så meget på mig. Men da vi har afleveret unger, efter jeg har købt køreslik, for tænker jo vi skal ud på en lang tur, så sige han vi lige skal aflevere noget han skulle sende retur, og så kunne vi jo lige køre forbi, den forhandler som havde den bil jeg troede var blevet solgt, for at se om der var kommet nogle nye biler. Vi triller ind til forhandleren, og der holder den fine fiat 500, som jeg jo tror er solgt til en pige fra århus. jeg siger i bilen, ej der holder den jo, og om den måske ikke var solgt alligevel. Manden snakker om nogle af de andre biler, men jeg kredser om den lille fiat, og siger at det er godt nok en skam vi ikke nåede den bil, og om han ikke var ærgerlig over det. Morten kører den helt ud, og siger jo med det den havde gået og prisen, så var det en skam.

OG så lige pludselig står han dæleme med en nøgle i hånden og siger vi jo bare kan tage en tur. Lige her er mine tanker, at mekanikeren har haft lagt nøglen til den anden pige og hun skal hente sin bil.

Jeg siger til Morten, hvad laver du, nej det må du ikke. Han siger "det må vi gerne for jeg har købt den" værgso. Mine øjne har været store, og jeg spurgte nok 5 gange om han var seriøs, og han måtte virkelig pensle det ud i pap, og fortælle han det var i onsdags, han havde været ind og købe den, og så havde han planlagt at overraske mig, og havde fundet to biler i silkeborg, som jeg kunne kigge på og tro det var dem vi skulle prøve. Havde fået min veninde med på planen, så hun godt vidste at hun som sådan ikke skulle passe dem, men blot vente på vi kom tilbage med bilen, og så holde hyggedag med dem.

Han har simpelthen gjort det så godt, at jeg slet ikke havde set den komme, og faktisk brugte en del tid på at fatte, at den lille dyt er min, eller lige nu mortens , men om et stykke tid så er den min.

Det er helt vildt fedt, og meget voksent

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

Venterpaavinblog,
Hahah - fantastisk! Det er da bare skønt.
www.venterpaavin.dk