Lige midt i bollebagningen.

Idag er det bare så et rigtig hygge vejr, som indbyder til boller og kakao, det regner og bliver ikke rigtig helt lyst idag, så derfor gik jeg fra morgenstunden, når vi nu alligevel var tidligt oppe( Viktor stod op kl 05.50😴)
Jeg havde også skrevet og spurgt en af mine veninder og hendes søn, om de ville kigge fordi til leg, vi har børn der er på alder sammen og vores to ældste er bedste venner. Så det passede så perfekt med

Tænkte jeg bare ville lave en rigtig god gang alm fødselsdagsboller, i ved sådan nogle hvide boller, i kan se opskriften her: isabellasmor teboller/fødselsdagsboller
Nå men da jeg havde fået sat dem til sidste hævning, så vil jeg lige hurtigt snuppe mig et bad, og da jeg kommer ud kan jeg høre børnene griner helt vildt og leger, kan godt høre det leger lidt vildt, men pludselig forvandler det grin sig, til virkelig gråd og i ved det den der gråd, hvor man kan høre det gør avs.

Kommer ind i stuen ser Viktor på maven og Isabella der forsøger at trøste ham, og så siger hun bare, “mor der er blod” får løftet ham op, kan se der er meget blod og at han har bidt sig i læben, får en kold klud på ham, men det bliver ved med at bløde, men det kommer ikke fra læben, og så for jeg øje på flængen i hagen, årh mit hjerte knuste lige der, det gør det altid når ungerne er kommet til skade, men det her, kunne jeg godt se at jeg ikke selv, kunne gøre noget ved. Mig få ringet til vagtlægen, og hørt hvad jeg skulle gøre, og da såret gabte lidt, ja så skulle det limes eller syes.

Bum bum lidt stresset fik jeg ringet til min veninde, som kom hurtigt med en bil, for Morten havde jo vores på arbejde, og så blev hun ved Isabella, imens jeg kørte afsted med Viktor. Min svigerfar har nogle gange spurgt, hvad jeg ville gøre hvis jeg en dag stod i den situation og ja det er så hvad jeg ville gøre, og heldigvis gik det jo fint.
Viktor var så mega sej, og lå bare helt stille på briksen og fik limet sin hage og sat plaster på, han forsøgte med det samme at pille i plasteret, så der blev lige sat ekstra plaster på🙈

Hjemme igen, fik han selvfølgelig en is, fordi han havde været så sej, men at skrue ned for tempoet, det gør han ikke, så mor her ved bare det ikke er sidste gang vi besøger skadestuen.

Men hold op hvor er jeg glad for min veninde, der bare smider hvad hun havde gang i, og træder til med hjælpen. Og vi nåede skam at få bagt boller, der havde stået ekstra lang tid til hævning, og få spist dem.

Nu står den bare på afslapning resten af dagen, med gode tegnefilm og snoller. Og så skal jeg virkelig vende mig til at have sådan et aktiv barn, der til tider bare er frygtløs , det ikke helt nemt for hønemoren.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om