Kun reklame??

Når i derude stiller mig et spørgsmål, så bliver jeg så glad. Osse selvom det måske kan være en kritisk spørgsmål.
Men jeg er glade for dem, for det er af kritikken jeg udvikler mig, så idag har jeg taget lidt til efterretning. Og jeg har tænkt grundig over det, og derfor kommer dette indlæg nu.

Jeg fik spørgsmålet, om der kun var reklame indlægs på denne her blog, og ja det kan måske godt virke sådan nogle gange, men fordi reglerne omkring det at have en blog er sådan lidt firkantet, så står der reklame på rigtig mange af mine indlæg, simpelthen for at sikre jer som læser og mig som blogger.
Men jeg kiggede da lige mine indlæg igennem, og ja her den sidste tid har da været en del mere reklame/sponsoreret indlægs end tidligere.

Jeg bliver så også oftere spurgt om jeg kunne tænke mig at kigge nærmere på ting/produkter, og nogle gange siger jeg ja, og andre gange nej. For jeg siger faktisk kun ja til det jeg selv ville bruge til min familie og jeg.
Er F.eks blevet spurgt om jeg ville prøve noget kaffe, og det var et rigtig lækkert tilbud, men jeg drikker ikke kaffe, så det ville være virkelig dårlig stil af mig, at sige ja til det, når jeg ikke kunne prøve det selv.

Jeg får kun ting eller penge for de indlægs der står sponsoreret, hvis der står reklamelinks, så tjener jeg nogle øre( bogstaveligt talt) ved et klik eller køb. Nævner jeg et produkt hvor der står reklame, så er det fordi jeg har købt og betalt for det. Altså min egen lille lomme, men for i ikke skal følge jer snydt eller vildledt, så står der reklame.

Det er nogle indviklede regler synes jeg, og det tager tid at sætte sig ind i dem. Og så må det da også være indviklet for jer.

Jeg har taget dagens spørgsmål til efterretning. Og derfor vil jeg gøre mig mere umage med at poste endnu mere personligt.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • mit liv
  • Near Ringkøbing

Synes godt om

Kommentarer