Julegaver ønsker fra børn og til børn.

Sponsoreret.

De fleste forældre er lige nu, eller ihvertfald meget snart i fuld gang, med at opfylde vores små poders juleønsker. Og der kan være mange ønsker, faktisk kan de fylde et helt legetøjskatalog.

Herhjemme går jeg meget op i at lære isabella at hun må ønske sig alt i verden, lige hvad hun kunne tænke sig, men det er ikke ensbetydende med at man får det. Og hun er faktisk ved at være rigtig god til det, og de ting som hun så nævner ofte at hun ønsker sig, jamen så ved jeg også det passer.

På den måde har jeg lidt nemmere ved at ramme de rigtige ønsker til hende.

Forleden dag var vi en tur i den lokale legetøjsforretning, og hun sagde faktisk oftere " mor den ønsker jeg mig" end den vil jeg have. Et par enkeltet gange kom den også, "mor må jeg gerne ønske mig den" Og for mig er det egentligt fint, for så tager hun ikke tingene som en selvfølge, men hvor jeg også får muligheden for at fortæller hende, at man må ønske sig alt.

Det er lidt værre med viktor, jeg ved hvad han kan lide, men det er stadig meget gætværk om det er noget han gider lege med, og det er der sikkert mange andre forældre der føler derude, med de små poder der lige er ved at begynde at lege rigtigt, og falde for nogle ting. som en tegneserie figur, nogle bamser eller hvad det nu kan være. Jeg vil gøre mit til at han lære det samme som Isabella, men ved også at han er bygget af noget andet, han godtager ikke lige et nej som sådan, så der skal nok lidt mere grundarbejde til for at han acceptere et " det kan du ønske dig"

Jeg får altid spørgsmålet fra bedsterne " hvad ønsker børnene sig" Og så går jeg i krig med at finde ud af hvad de ønsker sig, og når jeg har fundet ud af det, så finder jeg de gode sider, hvor man kan få det.

Og en af de sider som jeg selv køber fra til ungerne, er webshoppen Kids-world.dk , det er en favorit siden, af den grund det har så stort et udvalg, at skal jeg købe tøj kan jeg få det der, skal jeg have udstyr til barnevognen eller noget til værelset så har de det, og så kan jeg få legetøj der. Så jeg i sidste ende faktisk kan samle en hel masse køb til et samlet, det er noget jeg kan lide, det spare mig i tid og besvær.

I skal da lige se nogle af de ting som jeg er helt vilde med, og så også nogle af de ting som Isabella er helt vild med.


Mors Valg

Lehof

Isabellas Valg:

I kan bestilles julegaver derinde indtil den 20/12 kl 15.00, og så kan de byttes helt frem til den 11/1-19, jeg skal ihvertfald lige derind og bestille lidt til Viktor.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229