Jul og kærlighed

Tænkt sig at vi igen er i København, det er 3 gang inden for ikke engang et år og før der kunne der gå flere år imellem vi var her, men nu er der en grund til at vi skulle herover igen, nemlig at vi imorgen skal fryde vores øre med Julekoncerten med Mariah Carey.
Jeg glæder mig som et lille barn, til at opleve hende, har altid elsket hendes musik. Og så lige julekoncert det kan man da kun blive i godt humør af.

Men idag har vi nydt en aften på restaurant Bæst, rigtig lækker mad, især deres pizza er super god, vi fik sådan en menu hvor vi kunne prøve lidt af alle deres bedste retter, der var alt lige fra brød, kød, grønt, ost og pizza.

Det var ikke nemt at tage billeder derinde, da der var meget dæmpet belysning.

Efter maden, tog vi gåturen ind til Tivoli, som var et ønske af mig. Bare for at se julelyset derinde, det er seriøst bare så hyggeligt og man kommer rigtig i julestemning.
Alle de små boder derinde, amen jeg kunne købe mig fattig derinde. Vi købte noget julepynt, 3 julekugler og 2 juletræer med glimmer. Kunne have købt meget mere🎄😍
Nu skal der bare slappes og især i mit ømme bækken, det kan jeg stadig døje en del med, selv om det er 2 år siden jeg fødte Viktor.
Kan i have en god aften😘

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer