Job på en app.

Sponsoreret.

Når man er jobsøgende, er der tusind krav til en, man skal søge et vis antal jobs om ugen, indenfor en bestemt radius. Der er rigtig mange ting som man skal holde styr på. Det kan være rigtig overvældende at at finde ens nye arbejdsplads.

Jeg husker tydeligt hvordan det var at skulle tjekke de forskellige jobsider og alligevel var der måske et job man ikke havde set. Jeg fik at vide tonsvis af gange, at jeg skulle da bare melde mig som vikar, ja tak det var da meget nemt at sige det. Men virkeligheden er altså bare en anden, for det er ikke særlig nemt at finde det der vikariat eller afløser, det var virkelig indviklet med de kortsigtet vikariater.

Og fandt man endelig frem til en virksomhed, så var de ikke helt sikker på reglerne, og hvor der kunne få hjælp.

Men dette er der kommet en forhåbentligt god løsning. Der er nemlig kommet en ny app, der hedder Jobilant, den skal lette hel processen mellem arbejdgiver og den jobsøgende, den skal gøre afstanden kortere, og mere tiltagende at ansætte en vikar.

Jeg synes det er sød musik i mine ører, og jeg ville ha ønske den var her da jeg var ledigt. Faktisk kunne jeg godt finde på nu også at tage et vikariat, der passede sammen med mit afløser job, for selvom jeg har en del timer nu, så er der jo også perioder hvor man ikke har så mange timer.

Så sidder du som arbejdsgiver eller jobsøgende, så kom lige igang med denne app, så den kan blive landsdækkende.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer