Ideen om at skabe et afslappende rum. Og Rabatkode til jer.

Reklame.


Meget længe, har jeg ville skabe et soveværelse, hvor man kunne finde ro og bare slappe af.

og det er faktisk først nu, hvor jeg endelig har fået noget på væggen, at jeg føler der er en helhed i rummet.

Og jeg elsker mine nye billeder fra Posterstore.dk. De fanger mit blik med det samme, jeg kommer ind i soveværelset, så det er bare helt perfekt.


Hos Poster Store, har de et stort udvalg af smukke plakater, og man kan finde god inspiration ved at kigge på deres smukke billedvægge. Der var vi inde og kigge så vi kunne finde ud af, hvad stil vi gerne ville have.

Hele vores process for at lave denne billedevæg, var at vi gerne vil have noget naturen ind i vores soveværelset, og vi var faktisk ret enige om, at der skulle være noget med vand på billederne.

Det er ikke altid det er nemt for mig, at lave om på indretningen i vores hjem, for vi har faktisk meget forskellig smag, men lige her blev vi nemt enig.

Inden billedevæggen skulle sættes op, lagde vi alle rammerne ned for at se, hvordan det skulle se ud, flyttede rundt på det som det nu passede os, og fik det til sidste til at sidde som vi synes gav mening.

De giver bare sådan en helhed til rummet, at der er noget vægdekoration, så de ikke bare er kedelige væggen, der ikke indbyder til ro og afslapning. Tænk sig at det jeg manglede bare var en billedvæg.

Rabatkoden må vi jo ikke glemme, og i er derfor så heldige at få en rigtig god rabatkode på 35% på alle plakater( undtagen selection plakater og rammer) koden kan ikke kombineres med andre rabatter eller kampagner på hjemmesiden.

Koden er: isabellasmor35

koden gælder fra den 5/10 til og med den 5/11. Så i kan altså nå at købe lækre plakater til jeres hjem, samt snuppe et par julegaver med også.


Kan i have en skøn uge😘
Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer