Hygge søndag endt i sygdom.

Når man ha sådan en fri søndag, hvor mor ikke skal på arbejde, så skal der bare hygges igennem på alle leder og kanter, og vi har da også gjort vores bedste i nattøjet hele dagen. Og selvom der lige har været lidt skænderier ind i mellem, så har det været en rigtig hyggelig dag.

Jeg elsker at tage sådan nogle dage her med ungerne, og sætter stor pris på at kan gøre det ihvertfald en gang om ugen. En dag hvor der ingenting sker, hvor der bare er tøffetid, tid til at kede sig, til at lave praktiske gøremål, til at se tegnefilm hele dagen hvis de er det de har lyst til.

Og man kan se at de bare kommer helt ned i gear og kan nyde roen og stilheden. Isabella sagde på et tidpunkt, da Viktor sov middagslur, om det ikke bare var rart med så meget ro, tror hun synes lillebror larmer lidt en gang imellem, men så er det jo godt man kan få en stille stund i ny og næ.
Hun lavede puslespil og fik spillede lidt iPad.

Her sidst på eftermiddagen, begyndte hun lidt at beklage sig over, hun havde ondt i hele kroppen og lå bare på sofaen, og det viste sig også hurtigt at hun havde feber.
Det er så øv at søndagen lige skulle ende i sygdom, men held i uheld, så er det ikke den værste uge at have syge børn i, her vil vi da heldigvis få det til at gå op i en højere enhed.

Faktisk forsøgte Isabella at snyde sig syg tidligere på ugen, blot for at komme tidligere hjem, der måtte vi lige have en snak om, at det gjorde man altså ikke, og at mor og far ikke bare lige sådan kunne tage fri fra arbejde. Hun forstod vist godt at den var ikke helt god, og at det ville hun aldrig gøre mere. Det må vi så ses om holder stik. Men for nu er hun i hvertfald feberramt, og tænker det godt at de havde en planlagt fridag imorgen, fordi jeg skal i aftenvagt.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer