Huske hinanden......Det er svært

En ting, som vi er ret så dårlige til herhjemme, er at huske den der tosomhed. Med 2 små børn, hverdagspligter så drukner tosomheden bare.

Og jeg kan faktisk mærker, at når vi ikke husker den, så har jeg mega let til at blive sur, gal og alt det der vi kvinder nu engang kan blive. Og det er hverken fair overfor M, eller for mig selv. Fordi når man har sagt de dumme ting, så ved man jo godt, at det ikke var så smart, men man er jo alligevel for stædig til at bekende ens fejl.

Vi har faktisk formået, et par lørdage, at holde kæresteaften med god mad, og lidt serie. Jeg er blevet tvangsindlagt til at se game of thrones, og nu hvor jeg er nået til 7 sæson, ja så har den da også fanget mig, så nu følger jeg med i den også. Og afsnittet jeg så igår, ja der havde jeg nær smidt min tallerken med kage og det hele, og det går jo ikke, for det var en rigtig dejlig kage ;-)

Men det kom sig faktisk af med vores alene( helt alene er vi ikke ungerne sover ;-) ) aften, at m skulle lukke på sit arbejde, og først var sent hjemme. Så derfor blev der lavet ekstra god mad, og så havde jeg puttet ungerne til han kom hjem, og lavede vores mad.

I lørdags holdte vi ikke noget, da M skulle afsted til noget håndbold halløj, men ellers så prøver vi at værne om det.

Og det er altså bare en ting vi skal gøre og tage os tiden til, uden at blive dovne og glemme det, fordi man heller vil sidde med ipaden, eller spille computer.

Og når vi ikke husker det, så bliver jeg sku en sur skid at være sammen med. Faktisk kan jeg ikke helt holde mig selv ud, men det er ikke helt til at styre de følelser der.

Nu kan jeg kun glæde mig til denne weekend, for så er der kæresteaften lørdag, og vi skal ud og spise søndag. Så bliver jeg da luftet lidt ;-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229