Grød opstart.

Så er vi ved, at nå dertil hvor Viktor snart skal begynde på grød.
Vi begynder her når han er 4 måneder, fordi han ikke længere kan holde sig mæt på mælk mere end 2 timer. Og han kigger så småt efter vores mad.
Jeg har faktisk ventede på at vi kunne starte på grød, for han er altså bare ikke fan af den sutteflaske, og håber at han ved grødstart for et mere passende forbrug af mad end han har nu.

Mange venter til de er 6 måneder, og hvis han kunne nøjes med mælk og var mæt og glad på det, så ventede vi da også, men han trænger til noget andet. Og tror faktisk at ofte så begynder flaskebørn tidligere på grød end ammebørn.

Allerede nu har jeg købt nogle grød fra Semper, som er fra 4 måneder af, denne ene er Risgrød med mango og den anden er en majs grød. Husker at jeg selv synes den der risgrød smagte godt🙈

Men jeg kan faktisk ikke huske så meget fra dengang Isabella startede grød, så har brugt min ven Google og er slet ikke færdig med det, skal have læst helt op på det inden han skal i gang med det.

Kan huske jeg til Isabella havde sådan et fint skema, hvor der stod hvad hun måtte spise hvornår, så den skal jeg altså lige have hørt sundhedsplejersken om man stadig kan få den.


Jeg er spændt på at starte op, se hvad han siger til første smagsprøve, og om han stadig vil være fintspisende, eller om han bliver en lille grovæder.

Hvordan startede i/ eller starter i på grød. Og hvilken grød starter i med?

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer