Gode nætter, med masser af søvn.

Når ens børn ikke sover ret meget, så kan det virkelig påvirke en ret så meget, og det kan faktisk gå ind og påvirker hele familien, fordi at humøret på bare en i familien, kan smitte alle de andre i familien.

Så forstil jer lige, når mor ikke har sovet nok, så bliver man lidt mere til mor løven, som kommer til at brøle en hel del for meget, alt sammen på grund af dårlig søvn.

Vi tog jo natten til torsdag en sindsyg nat, med virkelig lidt søvn, hvor mor her ovenpå feber og hovedpine til sidst sad og tudede næsten ligeså meget som Viktor. Faktisk ved jeg ikke hvad jeg havde gjort hvis M ikke havde kommet og over med Viktor. Derefter faldt han i søvn, i den gode søvn.

Men den her nat, hvor vi tog kampen med Viktor, så hjalp den på søvnen. Han har fundet roen igen, og nu kan han sove godt i hans seng. Og siden der har han haft 3 opvågninger. Og det er virkelig ikke ret meget for ham.

Når han får sin søvn, så får jeg en helt anden lille dreng, som er glad og nemmere kan lege sammen med søster, det er så fantastisk og virkelig det værd.

Han er bare en trygheds dreng, som har brug for at vide man er der, og når mor eller far så ikke er der, så får han en smule hug af det.

Men for nu nyder vi den gode søvn, og håber det fortsætter et godt stykke tid.

Så kan det også være med den her ekstra søvn eller rettere sagt normale søvn, at jeg kan blive helt frisk, kan stadig mærke i kroppen at sygdommen sidder der.


Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • Viktor

Synes godt om

Kommentarer