God træning, på kort tid.

Som rigtig mange forældre ved, så kan det være møg svært at finde tiden, til at få trænet ordenligt igennem, hvor man virkelig føler man har fået noget ud af det.

Herhjemme har vi ihvertfald ikke lige 2 timer til at få styrketrænet og motioneret, så man kan holde til at trapperne.

Og jeg må indrømme at nogengange er en hurtigere udvej bare meget mere mig :-) For jeg vil altså hellere bruge tiden sammen med Isabella.

Og derfor er det altså at denne her nye træningsform, der hedder ems træning tiltaler mig en hel del.

Jeg ville elske at få en god og solid træning på kun 20 minutter. Man får et skræddersyet program, der passer lige til det man har brug for. Om det er at tabe sig eller genoptræne efter en skade, så fungere det altså bare meget hurtigt og effektivt.

Jeg har hørt og set billeder af nogle som har brug ems træning, og det siger det gør avs dagen efter, fordi de muskler er blevet trænet og man helt sikkert har fået brugt nogle muskler som man ikke bruger til dagligt.

Faktisk så svarer de 20 minutters træning, til at man har været i et motionscenter i 3-4 timer, og hvor du altså har lavet noget de timer, ikke bare snakket og siddet på maskinerne.

Jeg har endnu kun set og hørt at det er over i København, så det må være noget der skal prøves, når turen går den vej forbi. Og hvem ved det kan jo være der allerede er ved at åbne det samme her i Jylland.

 

 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229