Freds World Børnetøj.

Sponsoreret.

Efter jeg har fået lillebror herhjemme, nej det var faktisk imens jeg var gravid med ham, der åbnede der sig jo en helt en helt ny verden indenfor Børnetøj.

Og et af de mærker jeg har bidt mærke i, er freds world, det er et sjovt, lækkert og rigtig sødt mærke. Og kan lige se lillebror i det.

Og faktisk har jeg lige opdaget at i kan spare 20 % på det lige her: Se udvalget i Freds World her
Der er simpelthen så meget sødt, og jeg ved faktisk ikke hvorfor jeg ikke er faldet over det, da Isabella var mindre. Men nu hvor freds world udsalg, er i igang så er det da med at få kigget om der er noget man kan bruge.

Jeg ved i godt kan lige når jeg tipper om udsalg, og jeg synes denne er for god til at lade gå hen over, så håber i også kan finde noget i kan bruge, eller bare ikke kan leve uden ;-)

Og så er det jo Green cotton, der står bag mærket, de står altså bag nogle virkelig lækre mærker, og bare det at man ikke skal bekymre sig om farlig kemi, og at det er 100% økologisk det kan jeg altså godt lide.

Ihh det kan altså være farligt at være på barsel og have en del sofatid, hvor der er god mulighed for at shoppe lidt til lillebror og Isabella ;-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229