Flytte til ny børnehave.

Vi har siden vi flyttede vist, at vi skulle rykke Isabella, til en anden børnehave, som ligger få minutters gang, fra hvor vi bor nu. Og det bliver den samme børnehave, som hendes lillebror skal begynde i til september.

Og det bliver så rart at kunne aflevere dem samme sted, og kort fra hvor vi bor. Grunden til vi har ventet med at rykke hende, er at vi ville vente til hun alligevel ville få et naturligt skift i den nuværende børnehave, der ville hun nemlig skulle skifte stue. Vi kunne selvfølgelig vente helt til hun skulle starte i skole, vi har dog en ide, om at det vil være bedre at skifte før, så hun kan lær nogle af dem hun skal gå i klasse med, at kende før skolestart.

Her forleden dag, fik vi så godkendelsen på, at nu var hun optaget i den nye børnehaven og hvornår hun skal starte. Og puha nu kommer hønemorens sommerfugle i maven, for hvordan tager hun det, kommer hun til at trives, i ved alle de der tanker som en forældre nu kan have🙈 og ja jeg overtænker med garanti det hele, men så er jeg forberedt på hvad som helst.

En ting der også bekymre mig, er at vi kun har en uge til at køre hende ind, fordi så skal jeg nemlig selv starte på noget nyt, hvor jeg ikke lige kan tage fri, så går det helt galt, så må far tage fri og tage sig af indkøring, hvis den skulle tage mere end en uge.

Lige nu glæder Isabella sig helt vildt, til den nye børnehave, hun kan nemlig rigtig godt lide deres legeplads, men derfor er det jo ikke helt det samme, som når man starter der rigtigt.
Så vidt jeg har forstået, så skal hendes stue faktisk være mest på plejehjemmet der ligger lige ved siden af, hvor de har stue i kælderen, her skal de både være sammen med de ældre men også være og lege.

Jeg har planlagt, at vi i løbet af de næste par måneder, skal hen og besøge dem, og hilse på både de voksne og på børnene.
Mit håb for det her skift er, at hun falder så godt til, og får en bedste veninde eller to, nogle hun skal gå i skole med.

Isabella selv har været lidt spørgende omkring om hun så ville, se hendes legekammerater fra den gamle børnehave, og det har vi forsikret hende om, at det kommer hun til.

Har i prøvet at skifte børnehave med jeres børn og hvordan gik det?

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

Carina,
åh det er også min ‘frygt’ hvis vi skal flytte - ny børnehave! Håber det går nemt for jer!
www.saettekassen.dk
Line,
Åhh alle de morbekymringer, der er 😣 jeg har ikke prøvet at skifte børnehave for min datter men hun starter i skole om lidt og det er jeg virkelig bekymret for! Jeg tænker at det er lidt de samme bekymringer 😊
lotusmor.dk
Isabellasmor
Isabellasmor,
Det tror jeg helt sikkert det er. det at starte i skole er jo også stort.
nouw.com/isabellasmor