Familieforøgelsen x 2........

Der er sket store ting herhjemme, og ja jeg ved godt den her overskrift den, er måske lige strid nok, men jeg kunne altså ikke lade vær, og den er jo ikke helt forkert, for vi har fået to nye beboer herhjemme. Det her har fra startet været mit projekt, fordi jeg gerne vil lære børnene om at tage ansvar for noget andet, som det at passe på et dyr.

Og da vi stadig ikke er klar til at få en hund igen, så har vi fået to små kaniner. Vi har/ og er stadig dybt uenig om det herhjemme, og ja det er nok så en ting vi bare aldrig bliver enige om, faktisk har alle vores kæledyr herhjemme været mit påskud, og ja det er synd for Morten at han totalt blive nedstemt på det punkt, men lige her da var det noget ungerne og jeg havde brug for. Lidt positivitet i vores hverdag, for hvem fanden kan være sur på to søde små kaniner.

Jeg er ikke i tvivl om at, det bliver mig, der skal passe de to små uldtotter, og det har jeg det fint med, for at se de to små glade ansigter igår, da vi var ude og hente dem, det gav så meget igen, andet nok skal gå.

Isabella har døbt sin kanin for Sofia, og det er den der er mor kaninen, og er vist en dværg løvehoved kanin, Viktors kanin hedder fra sidste ejer Bella, men det bliver for forvirrende, så pt hedder den altså den anden kanin. Jeps intet mindre end den anden kanin. Håber vi finder på et navn inden så længe.

Idag hvor jeg er væk, må ungerne kigge til dem, men der må ikke åbnes ind til buret, da de skal have ro efter deres flytning, og så imorgen så ved jeg, at der står to børn og venter på at komme til at ae dem.

Mit håb er at det her bliver en succes, og ungerne vil finde ro og glæde i kæledyr, som jeg selv gør.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

Tina Hjære Jakobsen
,
Det skal nok blive en kæmpe succes, og hvor et de søde💖