En pause, der var tiltrængt.

Af mine forældre, har jeg altid lært, at har man ikke noget pæn/godt at sige. Så det bedre at holde sin mund.
Og jeg har været inde i en periode, hvor der var en blanding af dårlig stemning herhjemme, og mega store smerter pga af en dårlig tand. Samt en dreng der i løbet at dagen sover rigtig dårligt.
Så at tænke positivt, eller bare finde lysten til at hive bloggen frem, og får den opdateret, det har altså ikke være det, der lå først i prioteringen.

Jeg ved at min blog er et sted jeg kan læsse af hvis det skulle være, men nogle ting vil man også bare holde privat, og nogen gange er der i en familie skuffelser, forventninger, glæder og sorger. Og det kan være en udfordring, at blive en familie i balance.

Lysten til at skrive, den er kommet tilbage, og jeg tror helt bestemt, det er i takt med solen skinner, vi er inde i en okay god rytme herhjemme. Ungerne og jeg er igen ved at vende os til, M( ungernes far) skal arbejde meget, det gør han hver sommer, og så kan vi bare glæde os til at vi skal på ferie, og han drosler ned igen når sommeren er ovre.

Stille og roligt, går jeg igen igang med at skrive indlæg, og kom gerne med ideer til hvad i vil læse, og så går jeg i krig med det.
Nu sidder jeg er kigger på uret, og tænker Wow Viktor har faktisk sovet 1,5 time uden at skulle trilles i søvn igen, bum bum det er jo helt vildt☺

Så jeg går da i gang med næste indlæg og håber at mine kære læsere stadig hænger på😘

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • Near Ringkøbing

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229