Den forunderlige verden til børn: Milledeux accessories til børn.

Reklame.

Herhjemme har jeg en ret så pynteglad pige, hun er knap 5 år, og går virkelig op i at hendes hår er smukt, og ifølge hende, så betyder det, at det skal være prydet med smukt hårpynt.

Som mor synes jeg det er så dejligt, hun kan lide at pynte sig, og at hun selv synes, hun er så smukt, når håret bliver sat fint, og jeg jo større hun bliver, jo mere ved jeg at hun går op i det. Og derfor synes jeg også det skal være noget godt og smukt, hun kan få sat i håret. Og så helt ærligt hvem snyder jeg, mor her tager jo også en sløjfe i håret en i mellem. Fordi de er da bare super fine.

Og netop mærket milledeux, har lavet hår pynt til piger, som jeg aldrig har set før, de er så flotte, og virkelig unikke. Jeg er helt vilde med dem, og ved også at det Isabella vil være, og det vil alle små pynteglade piger, både store som små.

De har også fine ting, som butterfly til drenge, sådan en skal Viktor, helt sikkert have på, når vi skal til bryllup til sommer, ihh kan lide se ham for mig, fine små bukser, en skjorte og en butterfly, amen altså han kommer til at se så sød ud.

Vil lige vise jer lidt af det man kan få fra mærket Milledeux

Disse her er et lille udvalg af deres ballerina kollektion. Den er så sød, og helt perfekt til at de små danse piger derude, det kan også få slik i håret, og andre fine sløjfer. I kan finde dem her: Hårpynt til piger

De er bare så fine de butterflies, og elsker at det ikke er noget som skal bindes, men at man bare kan spænde dem sammen. De drenge der får disse på, bliver bare til en lille fin gentleman. Find dem her: Butterflies til babyer og drenge

Jeg ved ikke med jer, men for mig, så elsker jeg bare en telefon der ser lækker ud i hånden, altså den må gerne have et flot cover på, som gør en glad af at kigge på det. Og de her covers er da bare så fine, og det er kun nogle af dem de har der. Men i kan finde dem her: Mobilcover til iphone

Deres nyeste kollektion er disse flotte hairpins, med perler på, de er så smukke, og noget jeg tænker meget på til jeg selv, men jeg ved at isabella vil elske dem.

Ej at forglemme, så er det jo valentines day, lige om 2 dage, og her er de også på dupperne, og har lavet disse flotte spænder, er virkelig imponeret over det her hjerte. De fås i flere farver.

#milledeux #hårpynt #accessories #børn

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer