Dag vs nat. En mors bekendelser.

Hvis man kigger på vores eftermiddag herhjemme, så har vi virkelig hygget os, vi har nydt sommervarmen, med is, og vandsjov i haven. En rigtig dejlig eftermiddag, hvor man bare nyder det hele.
Og hvor ungerne er glade og enes som søskende nu gør.

Og så kommer tiden, i ved den der tid efter aftensmaden, hvor dagen for ens små poder slutter, og sengen kalder, men ved især tiden er inde, når børnene græder over hver lille ting de møder på deres vej, eller som Isabella i aften, falder konstant og slår sig fordi hun er så træt.
Den her såkaldte sengetid, er en jeg frygter eller hader, for jeg ved aldrig hvor lang tid den tager, eller hvor hård den bliver.
Og det er faktisk ikke Isabella der her laver ballade, nej hun er så sød til st lægge sig til at sove lige efter en godnat historie, men der i mod hendes kære lillebror, i ved ham den lille, der er så sød om dagen, og så ved denne her tid, så forandre han sig, ja han bliver sådan en frisk lille loppe, der ikke finder sig i at hans storesøster også skal puttes og have lidt opmærksomhed, den tøs finder sig konstant i, at den lille undskyld mig lort, tager alt opmærksomheden, fordi han fylder så meget her ved sengetid.
Årh mit morhjerte brister en lille smule hver gang jeg skal rette opmærksomheden væk fra hende for at få han tilbage i seng, eller trøste ham over et eller anden.

Alt for ofte, meget oftere end jeg har lyst til, ender det med at jeg skælder ud, fordi jeg er så træt af de her dumme trælse putningen, som med ham skal tage flere timer. Når man så endelig får ham til at sove, så ved man bare at omkring midnat så vågner den der lille trold igen, og så kan man så bruge lidt tid på at få ham til at sove igen.
I meget lang tid, har vi taget ham med i imellem os og sove, men nu begynder min bedre halvdel at sove rigtig skidt af det, så vi skal have ham tilbage i egen seng hele natten, det er en hel del hårdt, og i nat tog det omkring 3 timer, hvor han var vågen at få ham til at sove igen, men det lykkes og han sov helt til kl 8 i morges, hvor han selv var mega stolt over han havde sovet hele natten i egen seng, han blev rost og fortalte ham at han var så dygtig.

Så nu hvor der lige nu er ro hos ham, så frygter jeg de næste timer, i ved der til midnat hvor han forvandler sig til det der lille myr, der forhindringer en i at sove.

En del af mig, håber sådan at han får en bedre søvnrytme når han starter i børnehave, for den her mor, er træt af være træt, og føle sig udfordret af en 2 årig, og generelt bare være udmattet, så er så udmattende med den samme slags putning hver dag, vi skal have den vendt til noget godt, men hvordan gør vi lige det, med en knægt der kun gør hvad der passer ham🙈

En hyggestund med is☺️

Ungernes aftensmad her til aften, Isabella synes det var et hit, hendes lillebror knap så meget.

Morens snack, da putningen efter halvanden time var overstået, og jeg desværre havde skældt ud, og været den mor jeg ikke kan lide at være, men som desværre kommer frem når tingene bliver svære. Øv hvor jeg hader det. Vi satser på en bedre og nemmere putning imorgen, og håber på en god nat.
Andre mødre der kan nikke genkendende til dette?

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer