Dåben.

Vi holdte jo Isabellas dåb i søndags, og vi frygtede virkelig at hun skulle skrige helt vildt i kirken, fordi hun ikke havde sovet godt om natten, men igen overraskede vores lille pige os, og vi havde den mest perfekte dag.Jeg var jo allerede ved at tude den vi gik bag ved gudmor(hendes moster) og præsten, men jeg holdte den pænt hele gudstjenesten igennem, men jeg var tæt på mange gange. Isabella var bare så dygtig hun kiggede meget interesseret på Præsten da hun talte til hende. Jeg kan simpelthen ikke være mere stolt.

Festen holdte vi i Stenstrup forsamlingshus, og vi havde selv lavet maden, som besøg af en buffet, med Hamburgerryg, frikadelle, yakatori spyd(kylling) flødekartofler, pastasalat, alm salat, flutes og tunmousse med rejer. Til dessert at vi fået lavet de flotteste kager af en jeg fandt frem til på facebook, det var chokoladekage med hindbærmousse. De var så flotte og gode til at sætte prikken over Iet på.

Jeg var gået lidt amok med pynt, og havde gjort det så piget jeg kunne, men altså det er måske den eneste dåb jeg kan holde, så det skulle bare være perfekt. Og det var det ihvertfald. Jeg er glad og tilfreds, og det tror jeg bestemt også morten var.

Vi fik så mange flotte gaver til vores pige, og vi er glade for hver og en. Tusind tak for alle der hjælp os og alle der var med til at fejre vores lille mirakel. I har været med til at gøre dagen super god.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer