Bolig og blomster.

Bolig og blomster er denne skønne blog, som jeg har fulgt i et godt stykke tid, ja faktisk siden hun startede den op.

Ejeren bag Bloggen er Henriette, og hun er som hun så fint skriver et kært barn med mange navne. Hun er boligstylist, blogger, blomster tryller, Mester i genbrugsindretningen, ide og konceptmager og tingfinder.

Hun er mor til 2 piger, og viser ofte en god ide til børnene, så har du brug for inspiration til børneværelset, skal du helt klart følge med.

Faktisk ville jeg gerne fortælle jer om Bolig og blomster, netop fordi jeg her i pinse var på livsstilsmesse på Valdemars slot, og der var jeg inde og stemme på mit favorit festbord, og der var rigtig mange super flotte borde, nogle var vilde, med meget høje dekorationer, og andre meget enkelte, men stadig noget man har set mange gange før. Bolig og blomster, havde lavet et bord, som bare sagde forår/sommer til mig, og det var anderledes, og bare mega fedt. Jeg tog lidt billeder til jer, da jeg synes i også skulle se det, og så håber jeg da at hun vinder det flotteste bord.

Dette er mine egne billeder, og jeg fik desværre ikke taget et billede af hele bordet, der var bare ikke plads til det, men heldigvis har de jo selv taget nogle fine billeder, og dem kan i se lige her : Bord dæk dig konkurrence

Jeg er især vild med den ide, med at sætte lyslygter op i nogle grene. Og hun har lagt en DIY ind på hendes side også, og den kan i finde her : Lyslygter DIY
Hun har selvfølgelig også en facebook, og en instagram, og der bliver lagt en masse fede ideer op, og nogle gange også opskrifter på saft eller andre gode ting.

Hun er klart en der er værd at følge. Få masser af inspiration :-)

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

Henriette
,
tak for de fine ord❤️ det glæder mig at du kan bruge det jeg ligger op