Bidt af nogle tilbud

Sponsoreret.


Når man er på barsel, er man tit lænket til sofaen, og især når man har en helt lille størrelse som gerne vil sove på mor. Og den tid hvor han sover på mor, og jeg bare sidder og venter på at han vågner, der kigger jeg altså på tilbud, gerne gode tilbud.

Jeg kan faktisk få en del tid til at gå med at finde de rigtig gode tilbud, og det kan da også slide lidt på det der famøse kort der kigger i ens pung.

En side jeg tjekker jævnligt er Dealhunter, man kan finde alt imellem himmel og jord, og indimellem finder jeg gode ting som jeg slet ikke kan undvære, eller leve uden, eller det vil sige, det kan jeg sagtens, men jeg vælger at lade være ;-)

For det meste kigger jeg efter de gode tilbud til ungerne, eller til mig selv. ser også tit nogle ophold, som jeg virkelig overvejer, og ønsker mig væk til. Det er jo fristende med sådan et lille forlængede weekend ophold, eller en ferie. Dog bliver det ikke lige foreløbigt herhjemme, men derfor kan jeg jo godt kigge og holde øje med de gode tilbud, man vil jo heller ikke gå glip af dagens tilbud, det kunne jo være, man ikke så det hele rigtige tilbud.

Har du også lyst til at se deres tilbud
Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229