Baking sins

Reklame.

Idag efter arbejde, fik jeg hentet Isabella, og tog hende med hen til åbningsreceptionen ved Baking sins by Lea. Isabella var nem at hentet, da hun først fik at vide at vi skulle derhen, hvor de havde nogle flotte kager og cupcakes.

Isabella elsker kage, både at være med til at lave dem, men bestemt også at spise dem, så det var da så dejligt at se hende blive så glad.

Jeg har fulgt Lea der har baking sins, i et godt stykke tid, først på facebook , og senere på hendes instagram, hun laver så flotte kager, og jeg har virkelig været imponeret over hendes arbejde, så selvfølgelig skulle vi da også hen og se hendes butik, og lige købe nogle smagsprøver med hjem.

Allerede fra hendes butiksvindue, så man hendes dygtige håndværk, for hold nu op nogle smukke kager.

Vi blev taget godt i mod af Lea da vi kom, og i farten fik jeg slet ikke et billede af Lea, men hun virker som en rigtig sød kvinde, som er virkelig er god til sit håndværk.

Vi fik til Isabellas store fornøjelse lov til at smage på en lille cupcakes, og Isabella smagte en med chokoladekage og en mousse af choko og orange, og hende dom var, at den smagte da bare vildt godt, den var hun helt vild med.

Jeg fik smagt den med oreosmag og mums siger jeg bare, den var altså god.


Vi købte selvfølgelig nogle smagsprøver med hjem, en af hver af mini cupcakes, og så en mega brownie og cookie sandwich, og den glæder jeg mig rigtig meget til at smage.

Isabella kommentar da vi gik derfra, var at der ville hun gerne med hen igen, tænker lidt hun tror man får smagsprøver hver gang, men det opdager hun jo nok ;-) Men det er ihvertfald ikke sidste gang, jeg køber kage der.

Lea laver også Kage på bestilling, og det bedste er nok at skrive til hende, for jeg tænker prisen varierer alt efter hvad pynt og str og alt det der, man kan få på. Men ingen tvivl om det, det er helt klart pengene værd.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

  • blog

Synes godt om

Kommentarer