Babytoys.dk

Sponsoreret.

Babytoys er jo dagens sponsor, er den mega gode rabatkode til jer, i kan se den her: Rabatkode.

Men jeg synes også i skal vide lidt om deres produkter, om hvad i rent faktisk kan købe ved Babytoys.dk. De går op i bæredygtigt legetøj. Noget som er lavet af god kvalitet, og som kan udvikle dit barn.
Man finder et bredt sortiment hos dem, og der er altså noget for enhver smag, det synes jeg i hverfald. Jeg kan godt lide at mit barn leger med noget legetøj, jeg ved ikke skader hende.

Har engang købt en billig træbog fra Lidl, hun havde den i munden 2 sekunder, og allerede havde hun opløst noget derfra. Det går altså bare ikke, det skal være noget godt og solidt, så det ikke knækker bare hun leger med det. Og må sige at lige nu skal det være rigtig solidt, for hun har det med at sætte sig på alt der ligner en stol, bord eller skammel.

Lige nu kan i faktisk spare 30% på Brio, herhjemme er Isabella lige begyndt at lege med togene, og hun elsker det. Det er så hyggeligt at sidde og se hende prøve at sætte togene sammen, så de kan køre på banen.

Jeg er faldet lidt pladask for dette her under inde i deres børneværelse kategori
Denne her bænk, ville være s smart, for de små stole Isabella har nu, dem falder hun ret nemt ned af.
Dem her ville være perfekt til al legetøjet i vores stue, så kan det blive pakket væk, når Isabella er kommet i seng, og så kan mor og far kigge på noget pænt.

Jeg håber i kan finde noget lækkert i kan bruge, og når i gør det, så husk at bruge Rabatkoden på de 20%

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229