Hov baby er ude i blomsterbedet.

Altså, når man stadig er i gang med at vende sig, til en baby der er meget aktiv, og kravler/maver sig overalt, så giver det altså sved på panden, både fordi jeg render efter ham, men også fordi vi ikke kan have døren åben når der er varmt.

Som baby, var Isabella en meget stille baby, der ikke farede for langt væk, hun sad primært der hvor hun sad. Ja man kan godt sige at hun var en rolig baby.

Men ham her lille Viktor, som vi fik for lidt over 10 måneder siden, kan ham er der sku gang i, er han ikke efter sin søster, hvor det altså giver lidt bagslag, for hun gider ikke altid lege, for han er jo bare mega træls, og som mor, høre jeg nok sætningen, "mor flyt viktor væk" "mor han driller mig" mindst 10 gange på en eftermiddag. Men er han ikke efter hende, så er han i fuld 4 spring, så snart han ser sit snit til at kunne komme udenfor.

Og forleden dag, da jeg tænkte haha mor laver da en barrikade så han ikke kan komme i ud haven, det var så lækkert vejr og ville gerne have terrasse døren åben. Det går fint, og de første 20 min er der ingenting, så jeg tænker hey så går jeg da i køkkenet, og BUM isabella kalder, " mor viktor spiser det" ???? øhh hvad spiser viktor??? " han spiser din blomster"

blomst, blomst jamen der er da ingen blomster på gulvet, må lede efter viktor, som jeg så finder meget begejstret ude i haven, oppe ved mit blomster, faktisk så hviner han af glæde, da han siger jeg kommer hen i mod ham. Den lille skid ;-)

Ind med ham, og få lukket døren, for så at finde ud af hvordan han kom ud, jamen han kravlede da bare uden barnevognen, som stod så fint som blokering. 1-0 til viktor.

Han bliver stiktosset, hvis vi når at lukke døren inden han kommer ud af den. Men engang imellem når han ud, som her, da jeg skulle sætte Isabellas græskar ud.

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer