Atter hjemme.

Jeg er overhovedet ikke i tvivl om, at vi er hjemme igen. For ungerne skændes konstant, og er bare drøn umulige idag, nøjagtigt ligesom det plejer at være, når vi har været på fyn en uges tid. Så skal de altså bare bruge et døgns tid på at lande i de vante omgivelser igen. Sådan har det stort set været siden vi flyttede herop. 

Det er allermest Isabella der reagere på de forandringer der har været, når vi kommer hjem i vante og trygge omgivelser. Viktor reagere sådan lidt forskelligt, han reageret på at mor havde været væk, samme aften som vi kom hjem til ham. Vi to lige 1,5 times skrigetur, hvor jeg klart kunne mærke, at det var en reaktion på det hele. 

Og jeg synes faktisk det er ret fint, at han gør det. Har lidt svært lige at forklare hvorfor jeg synes det er iorden, men måske fordi det rart/okay at man mærke han føler en forskel på om man er der eller ej. 

Ungerne har hygget sig helt vildt, hjemme hos mormor og morfar. Hvor også deres Onkel var hjemme på ferie. De er blevet forkælet og har leget i badebassin. 

Deres mor og far har i den grad også hygget sig, vi har måske nærmest spist igennem københavn, en masse lækkert mad. Vi har leget turister til den store guldmedalje, og både set Rosenborg, Amalienborg, og været på kanalrundfart, samt i 4D biograf.

Jeg var også lige på en kort visit hos Elephants and ant PR, som havde der launch i Torsdag, det fortæller jeg lidt mere om i et andet indlæg.

Turen var rigtig god for os, til at glemme de sørgelige dage, med tabet af vores hund, samt til bare at være i tosomheden, jeg føler tit, at man kan glemme hinanden helt i hverdagens gøremål. 

Men lige så meget som jeg har nydt en tur væk, så er det altså også rart at være hjemme igen. Nu er der lige 3 ugers arbejde inden der igen er 5 dages fri til mig :-) 

Kærligst Isabellasmor Lisbeth.

Synes godt om

Kommentarer